Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Om Trysil hundeklubb

Trysil hundeklubb ble startet i 1986 av en gjeng engasjerte hundeeiere. Nå er vi kommet så langt at nok de fleste hundeeiere ikke kan tenke seg Trysil uten en egen hundeklubb.

Formålet med klubben var, den gang som nå, å legge til rette for økt aktivitet blant hundeeierne. Hundeklubben vil også være med på å bidra til økt innsikt slik at hundene får en god og rettferdig behandling, samt gi forståelse for de plikter vi har som hundeeiere, i forhold til samfunnet.

I Trysil hundeklubb er alle velkomne! Det spiller ingen rolle om man har stor eller liten hund, renraset eller blanding, om dere er en konkurranse ekvipasje på skyhøyt nivå eller ”bare” har en familiehund.

Aktivitetene vi har vil variere litt fra år til år, men vi kan nevne valpekurs, lydighetskurs, agilitykurs, brukshundkurs, familiedag med ulike klubbmesterskap m.m. Dersom medlemmene har ønsker om aktiviteter som ikke er oppført på under kurs eller treninger, er det bare å kontakte en av styrerepresentantene så vil vi vurdere det fortløpende.

Trysil hundeklubb har leid et flott treningsområde på Grøndalen som vi kan benytte fra vår til høst.Vi har tilgang til fotballbanen og området kan brukes til forskjellige aktiviteter med hund, blant annet agility.

På vinteren har vi aktiviteter i hallen på Planteskolen i Trysil.